Business Joomla Themes by Justhost Reviews
 • Синдикат на станбено - деловни, комунални и водостопански организации на РМ
 • Синдикат на станбено - деловни, комунални и водостопански организации на РМ
 • Синдикат на станбено - деловни, комунални и водостопански организации на РМ

Новости

Почитувани посетители,
Ве информираме дека е поставен новиот web site на Синдикатот на станбено - деловни, комунални и водостопански организации на РМ.

Повеќе ...

Галерии

Синдикални спортски игри 2016 - Десарет, Охрид
Во периодот од 26-ти до 29-ти Мај 2016 година, во Охрид, во хотелот „Десарет“ се оддржаа 7-тите по ред синдикални

Повеќе ...

Активности

Учество на „Академија за млади синдикални лидери 2014“
Фондацијата Фридрих Еберт-канцеларија Скопје продолжува со проектот „Академија за млади синдикални лидери 2014“.

Повеќе ...

Синдикални спортски игри

Категорија: Активности Објавено на Вторник, 08 Јули 2014 Напишано од Administrator

Една од активностите која секоја година се реализира од страна на нашата синдикална организација се Синдикалните спортски игри.

Подолу е прикажан сетот од спортски дисциплини во кои се натпреваруваат нашите членови.

Спортски дисциплини за жени:

 • Кошарка
 • Пикадо
 • Пинг-понг
 • Куглање
 • Влечење јаже
 • Стрелање
 • Шах

Спортски дисциплини за мажи:

 • Фудбал
 • Кошарка
 • Пинг-понг
 • Куглање
 • Влечење јаже
 • Табла
 • Стрелање
 • Шах
Посети: 1795