Business Joomla Themes by Justhost Reviews
  • Синдикат на станбено - деловни, комунални и водостопански организации на РМ
  • Синдикат на станбено - деловни, комунални и водостопански организации на РМ
  • Синдикат на станбено - деловни, комунални и водостопански организации на РМ

Новости

Почитувани посетители,
Ве информираме дека е поставен новиот web site на Синдикатот на станбено - деловни, комунални и водостопански организации на РМ.

Read more

Галерии

Синдикални спортски игри 2016 - Десарет, Охрид
Во периодот од 26-ти до 29-ти Мај 2016 година, во Охрид, во хотелот „Десарет“ се оддржаа 7-тите по ред синдикални

Read more

Активности

Учество на „Академија за млади синдикални лидери 2014“
Фондацијата Фридрих Еберт-канцеларија Скопје продолжува со проектот „Академија за млади синдикални лидери 2014“.

Read more
Error
  • You are not authorised to view this resource.