Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Синдикални спортски игри

Категорија: Активности Објавено на Вторник, 08 Јули 2014 Напишано од Administrator

Една од активностите која секоја година се реализира од страна на нашата синдикална организација се Синдикалните спортски игри.

Подолу е прикажан сетот од спортски дисциплини во кои се натпреваруваат нашите членови.

Спортски дисциплини за жени:

 • Кошарка
 • Пикадо
 • Пинг-понг
 • Куглање
 • Влечење јаже
 • Стрелање
 • Шах

Спортски дисциплини за мажи:

 • Фудбал
 • Кошарка
 • Пинг-понг
 • Куглање
 • Влечење јаже
 • Табла
 • Стрелање
 • Шах
Посети: 1794