Синдикални спортски игри

Категорија: Активности Објавено на Вторник, 08 Јули 2014 Напишано од Administrator

Една од активностите која секоја година се реализира од страна на нашата синдикална организација се Синдикалните спортски игри.

Подолу е прикажан сетот од спортски дисциплини во кои се натпреваруваат нашите членови.

Спортски дисциплини за жени:

Спортски дисциплини за мажи:

Посети: 1615