Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Синдикални спортски игри 2016

Категорија: Галерија Објавено на Вторник, 08 Јули 2014 Напишано од Administrator

Синдикални спортски игри 2016 - Десарет, Охрид
Во периодот од 26-ти до 29-ти Мај 2016 година, во Охрид, во хотелот „Десарет“ се оддржаа 7-тите по ред синдикални

спортски игри.

Посети: 1207