Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Синдикални спортски игри 2014

Категорија: Галерија Објавено на Вторник, 08 Јули 2014 Напишано од Administrator

Синдикални спортски игри 2014 - Десарет, Охрид
Во периодот од 07-ми до 10-ти Јуни 2014 година, во Охрид, во хотелот „Десарет“ се оддржаа 5-тите по ред синдикални

спортски игри.

Посети: 652