Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Реизбор на претседател на ССКО

Категорија: Галерија Објавено на Вторник, 08 Јули 2014 Напишано од Administrator

Реизбор на претседател на ССКО на РМ, 03.10.2014 - Свечена сала на ресторан „Роза“ - Скопје
На 03.10.2014 година во свечената сала на ресторанот „Роза“ во Скопје се оддржа реизбор на претседателот на ССКО на РМ.

Во продолжение погледнете ја галеријата со слики од настанот.

Посети: 660