Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Нов web site на ССКО

Категорија: Новости
Објавено на Вторник, 08 Јули 2014
Напишано од Administrator

Почитувани посетители,
Ве информираме дека е поставен новиот web site на Синдикатот на станбено - деловни, комунални и водостопански организации на РМ.

Повеќе: Нов web site на ССКО