Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Нов web site на ССКО

Категорија: Новости Објавено на Вторник, 08 Јули 2014 Напишано од Administrator

Почитувани посетители,
Ве информираме дека е поставен новиот web site на Синдикатот на станбено - деловни, комунални и водостопански организации на РМ.

Се надеваме дека информациите кои ќе ги објавуваме ќе Ви бидат од корист и ќе можете подетално да се запознаете со нашата организација.

Посети: 1206